Referenties

Dit is wat klanten over De Communicatiefabriek zeggen:

"Marco heeft mij heel goed geholpen met mijn bedrijfswebsite. Dankzij Marco's hulp presteert mijn website veel beter en weet ik ook hoe ik hem zelf nog verder kan verbeteren. Ik word er helemaal blij van."

Op Rolletjes Producties

“Marco werkt sinds 2010 voor het Nederlands Albert Schweitzer Fonds (NASF), waar hij zich met veel enthousiasme, kennis en kunde inzet als nieuwsbrief redacteur en specialist in social media. Gedurende de afgelopen 3 jaar heeft Marco zich als een zeer loyale, betrokken en gedreven 'team player' ontplooid. Met zijn grote kennis op het gebied van online communicatie en social media denkt hij graag mee over nieuwe en betere oplossingen en draagt hij regelmatig ideeën aan, zonder hierbij de doelstellingen en de doelgroep van het NASF uit het oog te verliezen. Wij hopen nog lange tijd met Marco te mogen samenwerken!”

Nederlands Albert Schweitzer Fonds (NASF)

“Deze zomer heb ik mee gedaan met het project ZomerOndernemer, een traject waarbij je leert om je eigen bedrijf te starten. Hierbij heb ik Marco gekozen als mijn Business Buddy. Hij heeft mij geholpen bij het maken van mijn website. We hebben twee keer afgesproken en ik ben erg tevreden met het eind resultaat! Marco is een super aardige man en hij weet waar hij het over heeft, zeker een aanrader!”  

Kirsten’s Photography

“Marco denkt creatief mee en kan snel en praktisch schakelen. Hij heeft mij heel goed op weg geholpen om mij als mediator via Facebook en de koppeling met de website te profileren, op mijn eigen manier, tussen alle collega's.”  

Brons Mediation

"Ik heb Marco leren kennen op een netwerkborrel en nadat ik hem over mijn nieuwe bedrijf - Change Your Rhythm - had verteld, bood hij meteen aan om me op weg te helpen met de marketing. En deze belofte heeft hij ook meer dan waargemaakt: in een middag heeft hij allerlei tips and tricks met me gedeeld over social media en geholpen met het aanpassen van mijn website. Dankjewel voor het willen delen van je ervaring Marco, super!"  

Change Your Rhythm

“Marco is een enthousiaste pleitbezorger van social media. Hij heeft bij ons op kantoor een inspirerende training gegeven die ons inzicht heeft geboden in de praktische toepassingen voor het gebruik van social media voor ons advocatenkantoor. Hij is altijd bereid om vragen te beantwoorden en ons met raad en daad ter zijde te staan om ons meer vertrouwd te maken met Twitter en Facebook. Ik kan hem van harte aanbevelen!”  

Pieters Advocaten