Over mij

Mijn naam is Marco van den Doel en ik ben (online) communicatieadviseur. Ik ben de eigenaar van De Communicatiefabriek en het is mijn doel om jou te helpen met je online communicatie en marketing om te zorgen dat jouw bedrijf online beter zichtbaar en vindbaar is. De focus ligt daarbij op de content.

Opleiding

Na de middelbare school vertrok ik naar de mooie stad Utrecht om aan de faculteit Journalistiek en Communicatie nieuwe-profiel-foto2-220x300 Over mijde opleiding Marketing en Communicatiemanagement te gaan volgen. In het derde jaar van de opleiding kreeg ik de kans om in Amerika te gaan studeren en te wonen. Ik vertrok naar het zuiden van Amerika om in staat Tennessee in de stad Knoxville aan de University of Tennessee te gaan studeren. Ik volgde daar onder ander de vakken Public Relations en Advertising. Tijdens mijn verblijf ontwikkelde ik mijn liefde en kennis over de Amerikaanse politiek en maatschappij. Over de politieke ontwikkelingen schrijf ik wekelijks op mijn blog Focus on America.

Na afgestudeerd te zijn in Utrecht vertrok ik naar Groot-Brittanniƫ om in Preston aan de University of Central Lancashire te gaan studeren. Ik volgde daar de opleiding International Applied Communication en ik studeerde in 2005 af met een Master of Science.

Bedrijf

Ik help jou om te zorgen dat jij het beste haalt uit jouw online communicatie en marketing activiteiten. Om je daar mee te helpen lever ik diensten en advies op maat. Transparantie en persoonlijk advies zijn voor mij belangrijk.

Met mijn diensten en advies richt ik me op zelfstandige ondernemers en professionals en het klein MKB en non-profit organisaties. Als maatschappelijk betrokken ondernemer werk ook als vrijwilliger bij een aantal organisaties.

Maar waarom zou je mij inhuren, een abonnement afsluiten of een workshop boeken? Communicatie zit in mijn DNA en in mijn bedrijf. Alles ademt online communicatie. Of dat nu om berichten op social media gaan of goede content voor een nieuwsbrief. In een veranderende communicatie wereld moet je inhaken en inspelen op de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van online communicatie en marketing.

De Communicatiefabriek is en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en de branche. Daarnaast heb ik een uitgebreid netwerk van professionals waar mee ik samen werk.

Opdrachtgevers die met mij werken omschrijven mij als behulpzaam, enthousiast, flexibel, geduldig, integer en vinden dat ik goed kan luisteren. Wat ze precies over mij zeggen kun je hier lezen.

Is je interesse gewekt en ben je nog steeds enthousiast of wil je gewoon meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op.