Websites

Elk bedrijf of organisatie heeft tegenwoordig een website. Maar hoe ziet een goede website die eenvoudig wordt gevonden en die overzichtelijk is eruit? Kortom, waar moet een goede website allemaal aan voldoen?

responsive-design-devices-300x210 WebsitesDe Communicatiefabriek kan met haar kennis en ervaring op het gebied van websites je daar bij helpen. De Communicatiefabriek kan de complete opzet, bouw en het beheer van een website voor jouw bedrijf verzorgen.

De Communicatiefabriek biedt daarnaast ook abonnementen om je website up-to-date te houden. Zo wordt er voor gezorgd dat er regelmatig een back-up wordt gemaakt en dat alle andere functionaliteiten van je website up-to-date zijn. En je krijgt advies over SEO, metatags en Google Analytics.

Wil jij je website eens laten door lichten op het gebied van laadtijd van pagina’s, mobiel vriendelijkheid, vindbaarheid, ranking en beveiliging? Laat dan een quickscan uitvoeren. Je krijgt na de quickscan een rapport met tips en verbeterpunten over hoe je jouw website kunt verbeteren.

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over de verschillende abonnementen, een quickscan of voor een vrijblijvende offerte.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Je bericht