Social media

Wist je dat 80 procent van de Nederlanders online communicatie en dan met name social media gebruikt bij beslissing voor een aankoop van een dienst of product?

De kracht en invloed van social media zijn groot en de inzet van social media kanalen, zoals TwitterFacebookLinkedIn en Instagram bieden een enorme kans om je bestaande, maar ook nieuwe klanten te bereiken en kunnen bepalend zijn of een klant jouw dienst of product bij jou gaat afnemen of bij iemand anders.

Elk bedrijf wil groeien en wil nieuwe klanten aan zich binden. De inzet van social media is dan een laagdrempelige en relatief goedkope manier om je naamsbekendheid, je zichtbaarheid en vindbaarheid te versterken en te vergroten.

Maar hoe zet je social media nu succesvol in? De Communicatiefabriek kan jou daar bij helpen. De Communicatiefabriek is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en technieken op het gebied van social media en past deze ook toe.

De Communicatiefabriek adviseert jou op welke social media kanalen je het best actief kunt zijn en geeft je tips over hoe je jouw doelgroep met wel medium bereikt en met jouw dienst of product laat kennis maken.

Wil je liever je social media activiteiten uitbesteden? Kijk dan hier voor de verschillende social media pakketten.

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Je bericht